ENLLAÇOS D´INTERES
PAQUITO "El Chocolatero". Gustavo Pascual Falcó.
Orquestra i Cor de "Voces para la Paz" (Músics Solidaris) 2018
Dir.: Rafael Sanz Espert.
Landas (França): En el congrés de Alcaldes de París, els representants triats de les Landas van rendir homenatge a una de les cançons més famoses de les fires de les Landes: "Paquito el Xocolatero". Novembre 2023.
Les 9 bandes convidades per a la cerimònia de clausura de les Festes de Dax (França) entonaren el Paquito Chocolatero davant dels milers d'espectadors de les arenes Dacquoises.
Un pasdoble compost per Gustavo Pascual Falcó, per a la filà de moros i cristians dels Bequeteros de Cocentaina, és adoptat com a sintonia del 'Desvetllament (Mataró-Catalunya)'. El Bequetero es converteix en la banda sonora de l'acte i amb els anys es converteix en l'himne oficial dels mataronins.
"La Baixada de l'Àliga" va ser novament un dels moments més espectaculars de Santa Tecla i probablement el més divertit. Aquest esdeveniment és una part important de les festivitats de Santa Tecla a Tarragona.
Paquito, el Chocolatero - Actuació Disneyland París - Banda Municipal de Música de Daimiel
Primera Diana de las Fiestas de Moros y Cristianos de Cocentaina.
Filà Almogávares. Formador José Gustavo Camallonga Pascual, nieto de Gustavo Pascual Falcó autor del pasodoble "Tots menos uno" que suena en el vídeo.
Segona Diana de les Festes de Moros i Cristians, Filà Bequeteros, al so del pasdoble de Gustavo Pascual Falcó "El Bequetero".
Forma part el besnet de l'autor Pau Martínez Pascual.
En l'escuadra està el fill de l'autor Gustavo Pascual Pérez, Pepi Pascual Montava, néta i Laura Martínez Pascual besnéta. Any 2023.
Programa "Va passar ací" (Apunt media), el reportatge explica on es va compondre el pasdoble Paquito el Chocolatero. Gustavo i Carmen, els fills de l'autor, són entrevistats in situ.
Reportatge RTVE La2. La meitat invisible visita Cocentaina, en la província d'Alacant, per conèixer els orígens del pasdoble 'Paquito el Chocolatero'.
Primera Diana de les Festes de Moros i Cristians de Cocentaina.
Filà Almogàvers. Formador José Gustavo Camallonga Pascual, net de Gustavo Pascual Falcó, autor del pasdoble "Tots menys un" que sona en el vídeo. Any 2017.